.
LITE BILDER FRÅN NUNNAPLÅTNINGEN

jag kanske inte har berättat men förra helgen gjorde jag video för hm och en visning för Sebastian och det var väldigt kul och den här helgen gjorde jag för tidningen PLAZA. älskar att det flyter på. Jag har verkligen växt som person efter att jag har blivit modell, helt sjukt.
 
 
 

Sep. 22, 2013

Har varit med sofis typ fem helger i rad och hon är verkligen bäst, är så glad att hon finns i mitt liv. sen när man har det bra går Livet upp och ned men så är det helt enkelt. Igår bakade jag. Fanny, Alma och Emma hos Sofia och sen bjöd vi över några killar och hade det trevligt sedan sov jag hos Sofia och idag skulle jag plåtas för PLAZA tidningen som kommer ut i oktober eller november. Kommer bli så bra bilder! Jag hade på mig en klocka för 200.000 kr, heeelt sjukt. nu Sitter jag i bilen påväg hem nu. Började ett och slutade tolv. Livet är hårt som modell but i love it. Kul att jag har fått så mycket jobb på senaste tiden.


.


FÖR BRA

Veckan har gått fort och allt har varit så bra, har varit med Sofia måndag, torsdag, fredag,lördag och söndag. Hon är verkligen så bra. I torsdags drog jag på en plåtning fick vara nunna och pirat och det var askul. I fredags hade vi avskedningsmiddag för rebecca jag och Sofia och det var jättemysigt. i lördags hade ja min första riktiga visning wooho för kérastase och det var så kul men jag kom hem tolv och drog till Sofia då haha. I måndags fikade jag med tjejerna och sedan gick jag ox Sofia till Max och ghillade haha och nyss var jag med Sofia haha. Hon är verkligen så bra

https://cdn2.cdnme.se/2023916/6-3/pic_522768709606ee3741e18814.jpg" class="image">


RSS 2.0