Kaos

Drog till Sofia i fredags och vi lekte lite med Victor ox Nicklas. Men sedan kollade hon och jag film och sen sov Jag hos Sofia. Hon är bra hon. Kul att hon flyttar till Uppsala wooho. I lördags drog jag och Maja på fest hos en som hette Adde och fyfan jag kommer inte ihåg ett piss och jag drack inte så mycket heller haha och idag har vi bara hängt hos Adde med folk. Helgen var bäst


SÅHÄR KÄNNEE JAG IDAG

Bara varit trött men det gick bra på laserbehandlingen och även för min syster så snart ska jag sova och bara njuta av livet helt enkelt.


Jobbigaste dag

Fyfanonsdagar är den längsta dagen för mig.08:30-17:00 alltså what men slutade tre för Sören är så snäll. Imorrn börjar jag halv nio och slutar elva så ovärt för alls andra är lediga aja. Sen ska jag till sjukhuset och kolla till milla eftersom hon opererar sig imorrn och sen har jag min laserbehandling och ja sen på fredag ska vi presentera vårt uf och sedan ska jag fika med tjejerna och sedan drar jag och Sofia till Sandviken och är med Nicklas och Victor :D på lördag tror jag det blir att jag drar på teddys fest så helgen är full haha


SANDVIKEN

I lördags drog jag till Sandviken och var med Sofia, Nicklas och Victor och vi hade väldigt roligt. De två är så sjuka i huvudet, men sånt älskar man. Sen sov alla i Sofias säng och vi var sjukt trötta igår och jag och Sofia hängde mest i hennes säng och idag var rösta dagen och jag var fan Glad och taggad. Sedan tog jag en fika med Sofia och vi pratade om allting som vanligt och imorrn ska vi göra nollningen för ettorna och sedan åker jag till Tierp för att fika med Sara och Ida, mys :)


GRILLKVÄLL HOS SARA

Hade grillkvällen hos Sara med Ida och Maja idag. Himla trevligt förutom att jag tog åtta bussen hem. Ska ju på castingar imorrn tidigt så kunde inte sova där menmen. Ska även på castingar på lördag och sedan drar jag till Sandviken och hare gött med några ;)


DET ÄR SÅ SJUKT.VARFÖR HÄNDER ENS DET?


FIKAMYS

Hittade även finaste skorna som jag hoppas mamma köper till mig


HALLÅ

Drog till Sara i fredags och där var Ida med så kollade vi massor av filmer sedan skulle vi sova och på lördag drog vi till eldfesten, men vi kom dit lite tidigt så vi drog till Teddy och dem istället. De lanade så de var tråkiga så vi tre gick och kollade på film i hans lägenhet oc sen igår drog jag och Sara hem till henne och jag var där till nio och sedan fick jag sällskap av milla på tåget hem och ja idag blire att ta det lugnt. Om en vecka börjar skolan...


RANDOLPH

Hade så kul på jobbet i onsdags. Att det kan finnas så trevliga och roliga människor. Kommer få både pengar och kläder av de så de kommer bli kul.


JOBB IGÅR

Älskar att modella. Alla är så snälla och det är ett kul jobb. Imorrn ska ja jobba igen yay


GRYMT

Alltså de här dagarna har varit så bra. Älskar verkligen mina tjejer. Har till och med läry känna fler människor. Både fredag och lördag blev kaos. Bland annat farbror blå inblandad. Så i lärdags sov jag med en som jag träffade på en fest förut och det var trevligt.Borta bra men hemma bäst.


RSS 2.0